سایت آموزشی اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین دژ
همايش پياده روي گراميداشت 12000 شهيد استان
دیدار روسای دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با امام جمعه شاهین دژ
همايش گراميداشت هفته دفاع مقدس
رونمايي از کتاب "عرشيان خاکی" در كنگره ملي بزرگداشت 12000 شهيد استان آذربايجان غربي
برگزاري 31 امين اجلاس شوراي استان در واحد شاهين د‍
همایش مبارزه با مواد مخدر
مزین شدن نام سالن جلسات دانشگاه ازاد اسلامی واحد شاهین دژ به نام شهید محسن حججی
برگزاری مراسم معنوی اعتکاف
پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین دژ

مهلت انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی :

با توجه به اتمام مهلت ثبت نام و نظر به درخواست های مکرر داوطلبان انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کردهاند، از ساعت 8 صبح روز دوشنبه31 اردیبهشت ماه تا ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 2 خرداد ماه تمدید شد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۴۰ رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند. داوطلبان با مراجعه با سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org و با وارد کردن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد کردن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است) به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

گفتنی است زمان و نحوه ویرایش متعاقبا اعلام خواهد شد.

آغاز ثبت نام بدون آزمون بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته 1396 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 26 دی ماه آغاز و تا ساعت 24 روز شنبه 14 بهمن ادامه خواهد داشت.

مطالعه بیشتر...

تمدید مهلت نام نویسی آزمون کارشناسی ارشد٩٧

نام نویسی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ١٣٩٧ از 16 آذر ماه آغاز شده و داوطلبان میتوانند حداکثر تا تاریخ 26 آذرماه در سایت سازمان سنجش ثبت نام کنند.

برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی به مناسبت گرامیداشت 12000 شهید گرانقدر استان در شاهین دژ

بمناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ۱۲۰۰۰ شهید استان آذربایجان غربی همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی با شرکت عموم مردم روز جمعه سوم آذرماه در شاهین دژ برگزار خواهد شد.

سال 1397

سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد(ساها)